Bij het ontwerpen van logo’s geloven wij in het raken van de essentie. Daarom gaan wij samen terug naar de kern van jouw bedrijf. Logo design dat op deze manier ontstaat wordt bovendien gedragen door een goed idee en sluit daardoor perfect aan op jouw bedrijfsvisie.

Voorbeelden


Onze designers zijn altijd druk met het maken van nieuwe, verrassende ontwerpen. Daarom volgen zij de nieuwste ontwikkelingen en trends op de voet. Resultaat: een goed gevulde portfolio waarin mooie en inspirerende projecten. Ben je benieuwd welke designs wij recent hebben gemaakt?

Bekijk alle logo designs

Breng je logo tot leven,met een logo animatie


De tijd van saaie, platte logo’s is verleden tijd want de nieuwe trend is beweging. Met onze op maat gemaakte logo animaties geef je jouw website of presentatie extra dynamiek en beleving, waarmee je de aandacht van je klanten, pakt en vasthoudt.

‘Ga voor die KLIK’

Een goed gevoel bij het zien van jouw logo is enorm belangrijk. Je zou er vervolgens de hele dag naar willen kijken. Deze goede eerste indruk is het enige gevoel dat dus telt. Het betekent dat het goed is.

Bewaren

Bewaren

Tijdloos logo design

De logo’s van Apple, Nike en Chanel zijn heel erg eenvoudig en daarom dus super herkenbaar en wereldberoemd. Een goed logo design is namelijk briljant eenvoudig.

logo design

Bewaren

Nieuw of restylen?

Soms is het helemaal niet nodig je bestaande logo over boord te gooien. Met wat kleine aanpassingen maken wij het logo echter weer helemaal van deze tijd. Wil je weten hoe? Neem dan nu contact op.

Inlevingsvermogen

Door goed te luisteren worden wij één met jouw bedrijf. Net als een kameleon dat doet. Daardoor kunnen wij logo’s ontwerpen die perfect passen bij de jouw bedrijfsvisie.

Minder is méér

Eindeloos versimpelen tot het niet simpeler kan. Dit vinden wij misschien wel het leukste om te doen. Als je écht niet verder kan vereenvoudigen moet het resultaat dus wel ultiem zijn: Een tijdloos logo dat staat als een huis.

Breed toepasbaar

Een logo kan nog zo mooi zij, als je er niets mee kan, heb je er niets aan. Deep maakt logo’s die je overal voor kan gebruiken. Denk hierbij aan het bedrukken van een pen of heel groot op een vliegtuig.

logo design

Bewaren

Concept is Key


De sleutel voor een succesvol logo is ten eerste een goed idee. Schetsen is daarom essentieel. Uit deze schetsen kiezen wij de beste concepten om verder uit te werken. Dit resulteert in logo designs die kloppen tot in de kern en bovendien perfect passen bij jouw bedrijf.

Meer informatie


Vul hieronder je gegevens in dan nemen vervolgens wij binnen 1 werkdag contact met je op.

Bewaren

Bewaren

Bewaren