LOGO DESIGN


Bij het ontwerpen van onze logo's geloven wij in het raken van de essentie. Hiervoor gaan wij samen met u terug naar de kern van uw bedrijf. Logo design dat op deze manier ontstaat wordt gedragen door een goed concept en sluit naadloos aan op uw bedrijfsvisie.

Breng uw logo tot levenmet een logo-animatie


GA VOOR DIE 'KLIK'

Het goede gevoel bij het zien van uw logo is key. Je zou er zo de hele dag naar willen kijken. Een goede eerste indruk is het enige gevoel dat telt. Het betekent dat het goed is.

MINDER IS MÉÉR

Ultiem versimpelen tot het niet meer kan, hier ligt voor ons de uitdaging. Als je niet verder kan vereenvoudigen moet het logo design dat overblijft wel ultiem en superkrachtig zijn.

TIJDLOOS LOGO DESIGN

De logo’s van Apple, Nike en Chanel zijn zeer eenvoudig en daardoor ultiem herkenbaar en wereldberoemd. Een goed logo ontwerp wordt gekenmerkt door briljante eenvoud.

BREED TOEPASBAAR

Hoe mooi het logo is, als je er niets mee kan, heb je er niets aan. Een logo ontwerp moet breed toepasbaar zijn. Denk aan pen-bedrukking of heel groot op een billboard.

NIEUW OF RESTYLEN?

Soms is het helemaal niet nodig uw logo ontwerp compleet over boord te gooien. Deep adviseert u graag met welke aanpassingen uw logo en huisstijl weer helemaal up to date is.

INLEVINGSVERMOGEN

Wij vereenzelvigen ons als een kameleon met uw bedrijf. Hierdoor zijn wij in staat zijn treffende logo’s te ontwerpen die naadloos aansluiten bij uw bedrijfsvisie.

CONCEPT IS KEY


Dé sleutel voor een succesvol logo is een goed idee.
Deep denkt niet in plaatjes maar in concepten.

MEER INFORMATIE


Vul hieronder uw gegevens in dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.