Webdesign


Een professionele website geeft je klanten vertrouwen waardoor ze eerder voor je bedrijf kiezen. Spring eruit en trek aandacht op het internet. Deep verzorgt het complete proces. Ontwerp, bouw en beheersysteem. Kortom: de vrijheid om je website zelf aan te passen.

Ga voor webdesignop maat


'Trends'

Technische beperkingen die internet kende zijn verleden tijd. We kunnen ontwerpen wat we willen. Dit maakt ons vak zo leuk.

'Nieuw of restylen?'

Soms is het helemaal niet nodig uw bestaande webdesign compleet over boord te gooien. Deep adviseert en voorziet uw website van een nieuwe professionele uitstraling.

'Conversie is Key'

Een professioneel, helder en aansprekend webdesign zorgt voor een grote conversie (bezoekers die contact opnemen of bestellen). Deep zorgt dat die conversie hoog is.

'Ga voor responsive'

Deep ontwerpt websites vanuit de ‘mobile first’ gedachte. Onze webdesigns zijn 100% responsive en passen zich aan op elk formaat. iPhones, tablets en nu ook de smartwatch.

'Oog voor detail'

Ruwe schetsen worden uitgewerkt tot gedetailleerde vervolgpagina’s. Een button zien wij niet alleen als klik-element maar als wezenlijk stijlelement in uw webdesign.

'De juiste techniek'

Succesvolle websites bieden actuele informatie. Het is dus belangrijk dat u zelf de content kan aanpassen. Deep kiest samen met u het CMS-systeem dat het best bij uw webdesign past.

"Van schets tot live"


Deep verzorgt het complete traject.
Van design tot implementatie van het
CMS en het online zetten van uw webdesign.

Meer informatie


Vul hieronder uw gegevens in dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.