logo animatie | de voordelen | Deep Graphic Design

5 voordelen van een logo animatie

Geef je website extra attentiewaarde met een professionele logo animatie. Creëer dynamiek en beleving op je website waarmee je de aandacht van de bezoeker trekt en vasthoudt.


0 Comments2 Minutes

Geen inspiratie? 7 handige tips om een creatieve blokkade te overwinnen.

Inspiratie is dé bron waar designs uit voort komen. De hoeveelheid inspiratie die je hebt is afhankelijk van je gemoedstoestand. Elk mens voelt zich de ene dag beter dan de andere en hierdoor zal je meer of minder geïnspireerd aan een design beginnen. Daarnaast bepaalt het tijdstip op de dag hoe creatief je bent.


0 Comments8 Minutes

visie | impact

7 tips om aandacht te trekken op je website

Veel websites zijn opgebouwd uit statische content en spreken daardoor minder tot de verbeelding. Beweging zorgt voor extra attentiewaarde en laat de content meer opvallen. Met beweging kan je de bezoeker letterlijk sturen naar de content die jij relevant vindt. Kortom, het geeft jouw website net dat extra stukje beleving waarmee je je kan onderscheiden van je concurrenten.


0 Comments4 Minutes

Zo test je een nieuw logo

Elke onderneming krijgt er vroeg of laat mee te maken: het laten ontwerpen van een nieuw logo. Een logo is echter de ultieme vertaling van de identiteit van uw bedrijf of product. Het is dan ook zaak om niet over één nacht ijs te gaan en een extra stap in te bouwen. Neem uw nieuwe logo eerst kritisch onder de loep en test het. Is het een goed logo? Past het bij mijn bedrijf?


0 Comments10 Minutes