LOGO DESIGN


Bij het ontwerpen van logo’s geloven wij in het raken van de essentie. Daarom gaan wij samen terug naar de kern van jouw bedrijf. Logo design dat op deze manier ontstaat wordt bovendien gedragen door een goed idee en sluit daardoor perfect aan op jouw bedrijfsvisie.

‘GA VOOR DIE KLIK’

Een goed gevoel bij het zien van jouw logo is enorm belangrijk. Je zou er vervolgens de hele dag naar willen kijken. Deze goede eerste indruk is het enige gevoel dat dus telt. Het betekent dat het goed is.

Bewaren

Bewaren

TIJDLOOS LOGO DESIGN

De logo’s van Apple, Nike en Chanel zijn heel erg eenvoudig en daarom dus super herkenbaar en wereldberoemd. Een goed logo design is namelijk briljant eenvoudig.

Bewaren

NIEUW OF RESTYLEN?

Soms is het helemaal niet nodig je bestaande logo over boord te gooien. Met wat kleine aanpassingen maken wij het logo echter weer helemaal van deze tijd. Wil je weten hoe? Neem dan nu contact op.

INLEVINGSVERMOGEN

Door goed te luisteren worden wij één met jouw bedrijf. Net als een kameleon dat doet. Daardoor kunnen wij logo’s ontwerpen die perfect passen bij de jouw bedrijfsvisie.

MINDER IS MÉÉR

Eindeloos versimpelen tot het niet simpeler kan. Dit vinden wij misschien wel het leukste om te doen. Als je écht niet verder kan vereenvoudigen moet het resultaat dus wel ultiem zijn: Een tijdloos logo dat staat als een huis.

BREED TOEPASBAAR

Een logo kan nog zo mooi zij, als je er niets mee kan, heb je er niets aan. Deep maakt logo’s die je overal voor kan gebruiken. Denk hierbij aan het bedrukken van een pen of heel groot op een vliegtuig.

BRENG JE LOGO TOT LEVEN

De tijd van saaie logo’s is verleden tijd want de nieuwe trend is beweging. Met een logo animatie geef je jouw website of presentatie extra dynamiek en beleving waarmee je de aandacht van je klanten pakt en vasthoudt.

HET BEGINT
MET EEN GOED IDEE


De sleutel voor een succesvol logo is ten eerste een goed idee. Schetsen is daarom essentieel. Uit deze schetsen kiezen wij de beste concepten om verder uit te werken. Dit resulteert in logo designs die kloppen tot in de kern en bovendien perfect passen bij jouw bedrijf.

HET LOGO DESIGN
PROCESINVENTARISATIE

Een goed begin van het proces is cruciaal. Dit doen wij door écht te luisteren naar jouw verhaal waardoor wij ons optimaal kunnen verdiepen.


CREATIE

Een professioneel logo komt voort uit goed concept. Al onze ideeën schetsen wij uit. De beste hiervan worden uitgewerkt op de computer.


PRESENTATIE

Wij presenteren altijd 3 uiteenlopende logo designs zodat jij kan kiezen welk logo het best bij jouw bedrijf past.


REALISATIE

Het defintieve logo wordt direct toegepast in de huisstijl designs. Bovendien verzorgen wij het drukwerk en levering tot aan de deur.

MEER INFORMATIE


Vul hieronder je gegevens in dan nemen vervolgens wij binnen 1 werkdag contact met je op.