Logo design

Laat zien wie je bent

Een professioneel logo is onmisbaar voor elke professionele organisatie. Het laat in één oogopslag zien we je bent en waar je voor staat als bedrijf. Bovendien geeft een goed logo je klanten vertrouwen om zaken met je te doen.
Neem contact met ons op

Terug naar de kern

In vier heldere stappen

logo design | de diepte in
Stap 1

De diepte in

Tijdens een workshop gaan wij op zoek naar de kern van jouw bedrijf. Gewoon door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren naar jouw verhaal.


Stap 2

Ideeën spuien

In een creatieve sessie zetten wij onze logo concept schetsen op papier. 
De beste ideeën worden uitgewerkt op de computer.


Stap 3

Vormgeven

In deze fase krijgen onze ideeën letterlijk ‘vorm’. Wij verfijnen net zo lang tot de logo’s perfect kloppen. De 3 besten worden gepresenteerd.


Stap 4

Perfectioneren

Het gekozen logo design wordt verder uitgewerkt en maken meerdere logo-varianten voor digitale en print-toepassingen.

Cases

logo design | ronico tulips | deep

Ronico Tulips

Ronico Tulips is het grootste tulpen exportbedrijf ter wereld. Deep ontwikkelde professioneel en tijdloos logo voor dit mooie internationale bedrijf.

Bewaren

Duif International

Duif International is dé specialist in decoratieve artikelen voor huis en tuin. Deep ontwikkelde het logo en de complete corporate identity. Van hippe flyers tot autobelettering en signing op het pand.

Bewaren

Sport in Business

Sport in Business geeft sportieve trainingen aan bedrijven in de vorm van fitboksen, circuit-, loop- en weerbaarheidstrainingen. Het logo design komt terug op de website, op kleding, flyers etc.

Bewaren

Contact

Wil je meer weten over logo design? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!