WEBDESIGN


Op internet draait het allemaal om vertrouwen. Bedrijven zullen daarom eerder voor je kiezen met een mooi webdesign. Deep ontwikkelt professionele websites van begin tot eind. Van ontwerp & bouw tot vullen en het plaatsen van jouw website op het internet.

Bekijk meer voorbeelden

WEBDESIGN TRENDS

Wij zijn altijd druk met het maken van nieuwe, verrassende ontwerpen. Nieuwe ontwikkelingen en trends volgen zij daarbij op de voet. Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij webdesign.nl

webdesign

CONVERSIE IS KEY

Een professioneel en aansprekend webdesign zorgt conversie (bezoekers die contact opnemen of bestellen). Wij zorgen ervoor dat deze conversie hoog is.

responsive webdesign

GA VOOR RESPONSIVE

Onze designers ontwerpen websites vanuit de ‘mobile first’ gedachte. Onze webdesigns zijn daarom 100% responsive en passen zich aan op elk formaat. Denk hierbij aan smart phones, tablets of laptops.

ZELF BEHEREN

Voor een actuele website is de juiste content super belangrijk. Daarom maken wij websites op basis van Wordpress. Hiermee kan je teksten en beelden aanpassen wanneer je maar wilt. Alles in eigen beheer.

NIEUW OF RESTYLEN?

Soms is het helemaal niet nodig je bestaande website over boord te gooien. Met wat kleine aanpassingen maken wij de website weer helemaal van deze tijd. Wil je weten hoe? Neem dan nu contact op.

OOG VOOR DETAIL

Schoonheid van professionele websites zit ‘m in de details. Elke ontwerper van Deep is super nauwkeurig en werkt elk interactief element uit tot in de puntjes.

webdesign tools

ALLES-IN-ÉÉN


Met de alles-in-een website realiseren wij jouw website van begin tot eind. Het enige wat je hoeft te doen is het kiezen van een cool design en wij regelen de rest. Een alles-in-een website heb je al voor € 3750.

Lees meer over onze alles-in-één websites

MEER INFORMATIE


Vul hieronder je gegevens in dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op.